Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Παλαιά Ελιά: Το success story ενός εστιατορίου που αγάπησε η Λευκωσία

Φέτος συμπληρώνει 4 χρόνια επιτυχημένης πορείας και διεκδικεί το βραβείο της Καλύτερης Μεσογειακή Κουζίνας στα Cyprus Eating Awards 2024

Δημοσιεύτηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2024

Αν και το καλοκαίρι πέρασε εντούτοις οι βραδιές στην πρωτεύουσα μας επιτρέπουν ακόμα να απολαμβάνουμε τις δροσερές νύχτες της Λευκωσίας στις όμορφες αυλές της πόλης για φαγητό, ποτό με καλή παρέα.

Ένα από τα αγαπημένα μας εστιατόρια στην πρωτεύουσα, η Παλαιά Ελιά, ήταν από λιγοστά μαγαζιά της πόλης που μας συντροφεύουν χειμώνα-καλοκαίρι αφού τον φετινό Αύγουστο όσοι έμειναν στη Λευκωσία πέρασαν κάποιο αυγουστιάτικο βράδυ στην αυλή της.

DSC09764.jpg

Φέτος, η Παλαιά Ελιά, που την συναντούμε στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου του «Κεραυνού» στον Στρόβολο, σε έναν ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο. συμπληρώνει αισίως τέσσερα επιτυχημένα χρόνια στο γαστρονομικό χάρτη της πρωτεύουσας. Τέσσερα χρόνια με σταθερή ποιότητα, πάνοτε εξαιρετική εξυπηρέτηση και πιάτα με γεύσεις μεσογειακές που κάθε φορά μας εκπλήσσουν με την γεύση και την φρεσκάδα των υλικών τους.

Photo_1-1.width-800.jpg

Δεν είναι τυχαίο που για ακόμα μία χρονιά η Παλαιά Ελιά φιγουράρει ανάμεσα στα 87 καλύτερα εστιατόρια της Κύπρο ως υποψήφια στην κατηγορία Μεσογειακή Κουζίνα. Πώς καταφέρνει ένα εστιατόριο που λειτουργεί για μία τετραετία να παραμένει στην κορυφή και να ξεχωρίζει στον σημαντικό θεσμό της χώρας μας των Cyprus Eating Awards.

Photo 3.jpg

Αναμφίβολα, ο πιο σημαντικός λόγος που η Παλαιά Ελιά συνεχίζει να ξεχωρίζει και να βρίσκεται ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια του τόπου μας είναι η σταθερότητά της στην ποιότητα των πιάτων, πρώτων υλών και γεύσης. Η σταθερή πορεία του εστιατορίου σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση, τη συχνή ανανέωση του μενού, το περιβάλλον, η αισθητική και φυσικά η καθαριότητα του χώρου. Ταυτόχρονα, με τις πολύ καλά ενημερωμένες κάρτες αλκοολούχων ποτών, κοκτέιλ και κρασιών συμβάλουν στην επιτυχημένη και διαχρονική πορεία ενός εστιατορίου τα οποία ακολουθεί αυτή την τετραετία η Παλαιά Ελιά.

DJI_0131.jpg

Photo 4.jpg

Κύριος πρωταγωνιστής της Παλαιάς Ελιάς είναι αναμφίβολα η προσεγμένη αυλή της όπου εκεί μπορείς να απολαύσεις νόστιμες κυπριακές συνταγές με σύγχρονες πινελιές και δημιουργικά twist που απογειώνουν τις γεύσεις στον ουρανίσκο, από ένα μενού που ανανεώνεται συχνά. Μερικά signature πιάτα της Παλαιάς Ελιάς είναι εκείνα που ανεβάζουν και τον πήχη προσδοκιών μας όπως το ψαρονέφρι που λιώνει στο στόμα, το ριζότο με μανιτάρια, η ταλιάτα και το κοτόπουλο του κάμπου στη σχάρα που αποτελούν και τα best seller πιάτα του εστιατορίου. Παράλληλα, η Παλαιά Ελιά, σεβόμενη τις διατροφικές συνήθειες των πελατών της προσφέρει εξαιρετικές vegan επιλογές για τους πελάτες της που ακολουθούν αυτό τον τρόπο ζωής και διατροφής.

PHOTO_1_IGrJOLp.width-800.jpg

Σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον με φωτάκια, χαμηλό φωτισμό, ευγενικό προσωπικό, ποιοτικές πρώτες ύλες, γευστικά πιάτα και πολύ καλά ποτά είναι επόμενο να περάσεις όμορφα και να βλέπεις αυτό το εστιατόριο να έχει βαθμολογία 4.5 στα google ratings.

Αν ανήκεις στους φίλους και θαμώνες της Παλαιάς Ελιάς δώσε την ψήφο σου για την Παλαιά Ελιά που είναι υποψήφια στην κατηγορία Καλύτερη Μεσογειακή Κουζίνα των Cyprus Eating Awards ψηφίζοντας ΕΔΩ ή μέσω SMS στο 5588 με keyword ΕΑ44 ή τηλεφωνικά στον αριθμό 900-31-384.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close